Részletek
A szejtán a búza fehérje gazdag részéből, a búzasikérből készül, és legalább olyan sokféleképpen tálalható, mint a hús, lehet kockákra vágva pirítani vagy egészben sütni, szószos ragukba tenni, rántani. Vegánoknak és nem vegánoknak egyaránt ajánlott, hús elhagyására alkalmas termék. Növényi fehérjeforrás!
Fehérjében gazdag. A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra!
Búzahús készítése: 250 g búzasikér, 50 g finomliszt, a csapott evőkanál só, bors, pirospaprika, szójaszósz ízlés szerint, 3 dl víz. 1. Egy fazékban tegyünk fel vizet forrni. 2. Keverjük össze a hozzávalókat. Pár percet pihentessük, majd gyúrjunk belőle hurkát és szeleteljük fel ujjnyi vastagra. 3. A forrrásban lévő vízbe tegyük bele a búzahús szeleteket. Pár perc alatt megfő. 4. A megduzzadt, megfőtt szeleteket kiszedjük, lecsepegtetjük. További felhasználása sokszínű, megegyezik a hagyományos húséval. Fagyasztható.
Összetevők: 100% búzafehérje (glutén)
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!