Részletek
A fánk télen-nyáron nagy kedvenc. A Dia-Wellness Fánk alapnak köszönhetően azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatod ezt a finomságot,
hiszen csökkentett szénhidrát tartalmú, lassú felszívódású alapanyagokból készült, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot sem.
Elkészítése nagyon egyszerű: a csomag tartalmát keverjük el 4 dl vízzel, majd pár perc pihentetés után kanál,
vagy nyomózsák segítségével szaggassunk kis fánkokat a forró olajba, majd süssük őket aranybarnára.
Ha elkészült szórjuk meg a tetejét Dia-Wellness Porcukor helyettesítővel, valamint adhatunk mellé a kedvenc Dia-Wellness hozzáadott cukor mentes lekvárunkból is.
Azonban ha gyorsan egy friss, szénhidrát csökkentett gofrira vágysz, a Dia-Wellness Fánkalapból azt is pillanatok alatt el tudod készíteni. A recept ugyanaz, mint a fánk tészta, csupán egy gofri sütőre van még szükséged.
Összetevők: búzaliszt, búzafehérje, édesítőszer: maltit, eritrit, steviol-glikozidok, teljes tojáspor, zsíros és sovány tejpor, élelmi rost, zabpehelyliszt, tejfehérje, térfogatnövelőszer: nátrium-hidrogén-karbonát, savanyúságot szabályozó anyag: dinátrium difoszfát, stabilizátor: xanthan, só, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, aroma, enzimek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!