Részletek
Használata: 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 fokra.
A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapot. Torta formában 180 fokon sütjük 25 percig.
Összetevők: gluténmentes zabpehelyliszt, édesítőszer: maltit, eritrit, szukralóz, tojáshelyettesítő (kukoricakeményítő, burgonyafehérje, borsófehérje, lupin liszt, tápióka keményítő, maltodextrin, só, színezék, kurkuma, sűrítőanyag: xantán, szentjánoskenyérliszt, CMC, emulgeálószer: szójalecitin, stabilizálószer: kálcium-karbonát, étkezési sav: citromsav, fehérbors), térfogatnövelőszer: Na-hidrogén karbonát, sűrítőanyag: xantán, aroma, vanília magok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!