Részletek
Felhasználás: 300 g Gm fánk alap, 2 tojás, 1,2-1,4 dl víz. Az összetevőket összegyúrjuk, jól kidagasztjuk. Kb 1 cm vastagságúra nyujtjuk, fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Bő forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Dia-Wellness porcukorhelyettesítővel díszítjük. Ajáljuk hozzá a Dia-Wellness lekvárjainkat.
Összetevők: tápióka keményítő, rizsliszt, édesítőszer: eritrit, szteviol-glikozidok, kukoricakeményítő, élelmi rost, burgonyakeményítő, utifűmaghéjliszt, emulgeálószer: E 475, E433, stabilizálószer: xantán, hidroxipropil-metil-cellulóz, konjak liszt, térfogatnövelőszer: Na-hidrogén-karbonát, hidrolizált kollagén 0,8 %, burgonyafehérje, cukor, só, étkezési sav: citromsav
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!