Részletek
A puha, finom illatú mézeskalács nem hiányozhat a karácsonyi asztalról akkor sem, ha gluténmentes életmódot folytatsz. A Gluténmentes Mézeskalács Mix a segítségedre lesz, hogy könnyen, akadálymentesen Te is el tudd készíteni a mézeskalács tésztát! Nem kell hozzá más, csak az alappor, 4 db tojás, 150 g Maci-Sweet és 100 g margarin. A hozzávalókat gyúrjuk jól össze, majd 5-10 percig pihentetjük. Nyújtsuk ki vékonyra, és a kiszaggatott formákat tegyük a sütőpapírral bélelet tepsibe. 160 fokon aranybarnára sütjük. A díszítéshez a Dia-Wellness tojásfehérje habalapot ajánljuk!
Összetevők: kukoricakeményítő, élelmi rost (bambusz, cikória, kukorica), édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, burgonya fehérje, utifűmaghéj, rizsliszt, burgonyakeményítő, cukor, sűrítőanyag: xanthan, térfogatnövelőszer: Na-hidrogénkarbonát, fűszerkeverék: fahéj, szegfűszeg, karamell por, koriander, szerecsendió, édeskömény, gyömbér, természetazonos vanília aroma
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!