Részletek
Darálós keksz készítéséhez. Linzer, isler is használható készítéséhez egyszerű recept csökkentett szénhidráttartalom az édesítőket már tartalmazza.
Élelmi rostban gazdag, fehérje forrás! A cukor helyett maltitot és eritritet és szukralózt tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és a változatos táplálkozásra.
ÖSSZETEVŐK: búzaliszt, búzafehérje, édesítőszer: maltit, eritrit, szteviol-glikozidok, szukralóz, élelmi rost, zabpehelyliszt, tejfehérje, tejsavópor, térfogatnövelőszer: nátrium-hidrogén-karbonát, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-pirofoszfát, növényi olaj (repce), búzakorpa, étkezési só, étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E471, stabilizálószer: aszkorbinsav, enzimek
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1323 kj/315 kcal,
zsír: 2,8g
amelyből telített zsírsav: 0,3 g,
szénhidrát: 59,9 g,
amelyből cukrok: 0,9 g,
amelyből poliolok: 25,3 g,
rost: 12,2 g,
fehérje: 18,7 g,
só: 0,82 g,
nem felszívódó szénhidrát: 3,7 g
HASZNÁLATA:
Hozzávalók: 500 g Dia-Wellness darálós kekszkeverék, 85 g margarin, 1 db M-es tojás, 0,5 dl víz. Az összetevőket egynemű tésztává gyúrjuk, tésztanyomón keresztül csíkokat nyomunk egy tepsire majd 180 °C-on pár perc alatt készre sütjük.
ALLERGÉN ANYAG:
glutén, tej
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!